Kışın Branda Çadırlar Nasıl Isıtılır?



 Bazen kış sonsuza kadar sürecekmiş gibi gelir. Kabin ateşiniz varsa, bir parti vermeyi düşünmenin zamanı gelmiş olabilir! Doğru, ailenizi ve arkadaşlarınızı bir araya getirmek için bir bahaneye ihtiyacınız yok; Aslında, misafirleriniz muhtemelen evden çıkıp manzara değişikliğinin tadını çıkarmaktan heyecan duyacaklardır. Ama sıcaklık soğukken nasıl branda çadırları ısıtırız? Çadır harika bir seçim. Kış çadırları, daha soğuk aylarda açık hava toplantıları için idealdir. Dışarıda hava berbat diye kış masalı partisi verme konusunda endişelenmenize gerek yok. Kışın çadır nasıl ısıtılır diye merak ediyorsanız, cevapları bizde! 

 

Çadır alanını düşünün

 

Bir uzmana danışırsanız kışın çadır ısıtmak kolaydır. Deneyimli müşteri hizmetleri ekibimiz, sorularınızı yanıtlamaktan mutluluk duyacaktır. İlk olarak, kış çadır partinize kaç misafir davet etmeyi planladığınıza karar vermelisiniz. Büfe veya bar, DJ, dans pisti vb. varsa oturma düzenini de bilmeniz gerekir. Bu, doğru çadır boyutunu seçmenize yardımcı olacaktır. Ne büyüklükte bir çadıra ihtiyacınız olduğunu öğrendikten sonra, misafirlerinizi sıcak ve rahat tutmak için kışın parti çadırını nasıl ısıtacağınızı düşünmeye başlayabilirsiniz. Örneğin, 30 x 30 fitlik bir çadır yalnızca bir ısı kaynağına ihtiyaç duyarken, 40 x 60'lık bir çadırın iki veya daha fazlasına ihtiyacı olabilir. Bir uzmana sorduğunuzdan ve endişesiz ısı için güvenlik yönergelerini uyguladığınızdan emin olun. 

Isıtıcıyı seçin 

 

Elbette misafirleriniz tüm partiyi alt üst etmekten pek keyif almayacak. İyi haber şu ki, çadırı kışın ısıtabilirsiniz. Her seçeneğin avantajları ve dezavantajları vardır, bu nedenle nihai bir karar vermeden önce bir uzmana danışın. Propan ısıtıcılar en popüler seçimdir. Propan Isıtıcılar: Propan ısıtıcılar yalnızca en uygun maliyetli ve güvenilir olmakla kalmaz, aynı zamanda size çeşitli fiyat noktalarında seçenekler sunar. Fazla yer kaplamazlar, verimli ve sessizdirler. Hepsinden iyisi, özellikle bölgeniz için doğru boyuttaki ısıtıcıyı seçmek olmak üzere güvenlik kurallarına uyduğunuz sürece güvenlidirler. Propanın diğer güvenlik yönleri şunları içerir: 

 

Sigortacının Laboratuvarı (UL) etiketini arayın. Ocağınızın çalışır durumda bir lambda probu, aşırı ısınmaya karşı koruması ve sapma durumunda otomatik kapanma özelliğine sahip olduğundan emin olun. Propan ısıtıcının hiçbir zaman gözetimsiz bırakılmadığından emin olun. Ocağın üzerine veya çok yakınına herhangi bir şey koymayın.

 

Çadır zemini: Soğuk havalar, zeminin donma eğiliminde olduğu anlamına gelir - bir parti zemini için pek hoş bir durum değildir. Fazladan yol kat edip bir etkinlik çadırı zemini kurarsanız, misafirleriniz daha rahat edecek. Ayaklarınızın altı daha yumuşak olmakla kalmaz, aynı zamanda ısıyı hapsetmeye yardımcı olarak çadırınızın ısıtma ünitesinin verimliliğini de artırır. Kayan yazı zemini kullanmak, misafirlerinizin tepeden tırnağa şişman olmasını sağlayacaktır.

 

Duvarlar: Kış parti çadırınız kenarlar olmadan tamamlanmış sayılmaz. Özellikle şeffaf yan duvarlar veya pencereli yan duvarlar seçerseniz, misafirlerinizin açık havada eğlenmesine izin verirken çadırın içindeki sıcaklığı düzenlemeye yardımcı olurlar. Isınızın çadırda kalmasını ve dikiş yerlerinin sızdırmamasını sağlayacak kaliteli bir ürün seçtiğinizden emin olun. 

Bir difüzör kullanın 

 Konukların dağılıp bir kış çadır partisinin tadını çıkarmasını istiyorsunuz! Isınmak için sobanın etrafında toplandıklarında bu çok zor. Difüzörün devreye girdiği yer burasıdır. Bir parti çadırını propan ısıtıcıyla ısıtırken, bir difüzör verimliliği artırmaya ve yakıt maliyetlerini düşürmeye yardımcı olabilir. Kurulumu kolaydır; propan ısıtıcınızın çıkışına bağlanırlar ve ısıyı eşit şekilde yönlendirip dağıtırlar. Daha da iyisi, fazla yer kaplamazlar. Difüzörü yan duvarın altına koyabilir ve çadırın dışında kalabilecek ocağın üzerine koyabilirsiniz. Bir ön difüzöre yatırım yapmak, uzun vadede paradan tasarruf etmenizi sağlar.

http://www.akaybranda.com/sitemap.xml

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çalışma Çadırı ve Brandalarının Faydaları